Zsófilózgatások, szubjektív meglátások, élmények és vélemények

Sophyl Moments

Sophyl Moments
Zsófilózgatások, szubjektív Zsófi élmények és vélemények gyűjtőhelye. Ezért is Sophyl, ezért is Moments. Pillanatszerű, rendszertelen rendszerű, Zsófiszerű, életszerű.

Zsófiaktuál

2018. április 4. 10:38
🙂 lelkesen szurkolok
🌅 süt a nap, kellemes tavaszi idő
📖 Jeff Lindsay: Dexter dicsfényben
📺 Naruto Shippuuden (500/380)
🎧 2 hours epic music mix

Sajnálom

Őszintén, és szívből... de nekem ez itt, ilyen formában egyszerűen nem megy tovább.
Pedig, mikor megnyitottam ezt az oldalt, őszintén hittem, hogy jó lesz. Hogy itt végre otthon érezhetem magam, hogy ez majd "örökké" tart, vagy legalábbis nagyon sokáig. Szerettem a címet, szerettem a gondolatot, ami mögötte volt.

De mégsem volt az igazi. Viszont, mivel szerettem ezt a kis zugot - vagy legalábbis próbáltam nagyon-nagyon szeretni, erőltettem. Kapaszkodtam belé foggal-körömmel, nem törődve a jelekkel, amit már decemberben észleltem magamon, januárban pedig végképp egyértelművé váltak.

Sajnos nem megy ez nekem így. Nem szeretném ezt így folytatni, mert csak tehernek érzem. Vannak ötleteim, hogy mivel ronthattam el, de most már kár boncolgatni.
Köszönöm kitartó olvasóim, hogy mindeddig követtetek. El sem tudjátok hinni, mi mindent jelentett nekem, még ha zömmel némaságban figyeltetek is. Köszönöm, hogy velem voltatok.

Szeretettel,
Zsó

2 megjegyzés:

 1. Zsófi, őszintén sajnálom, hogy így alakult... megint. :/
  Mindenesetre, én szívesen olvastam minden bejegyzésedet, mindig vártam Tőled a véleményeket, meglátásokat az élet dolgairól. :) Remélem, hallunk még felőled, ha nem is "ennyire" személyes hangvételben, de ilyen "Zsófisan". :D :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Bíbor. :)
  Én is nagyon sajnálom. Szerettem volna megőrizni ezt, de éreztem, hogy nem megy. Igazából rettentőmód szégyellem is magam emiatt, hogy így alakult, de úgy látszik, ettől (is) vagyok Zsófi. :D
  Biztosan hallatom a hangom - vagy így, vagy úgy Az életem része ez. ;)
  Örülök, hogy te kitartóbb vagy nálam. ;)

  VálaszTörlés

Blogger | Sophyl Moments 2017-2018 | © Agata | WS | x x.