Zsófilózgatások, szubjektív meglátások, élmények és vélemények

Sophyl Moments

Sophyl Moments
Zsófilózgatások, szubjektív Zsófi élmények és vélemények gyűjtőhelye. Ezért is Sophyl, ezért is Moments. Pillanatszerű, rendszertelen rendszerű, Zsófiszerű, életszerű.

Zsófiaktuál

2018. április 4. 10:38
🙂 lelkesen szurkolok
🌅 süt a nap, kellemes tavaszi idő
📖 Jeff Lindsay: Dexter dicsfényben
📺 Naruto Shippuuden (500/380)
🎧 2 hours epic music mix

Az onlány dolgaimról


Hirtelen úgy éreztem, hogy túl sokat mutattam meg magamból a blogomon keresztül. Nem árultam el nagy dolgokat, de még ezt a visszafogott kitárulkozást is kicsit megbántam.

Nem azért, mert rám talált olyan ismerős, akit nem szerettem volna. Ilyesmire nagyjából semmi esély nincs egyébként, mert annyira nem tárulkoztam ki.
Nem is azért, mert atrocitás, vagy troll tsunami ért volna. Az ember kap ilyen-olyan véleményeket. Korábban is kaptam már negatív véleményt, és itt is - nincs ezzel semmi baj. Ha építő, akkor még tanulok is belőle, ha csak név nélküli megjegyzés, azzal pedig nem foglalkozom, mert úgy érzem, hogy egy álnév bepötyögése a minimum tisztelet kinyilvánítása.
Még csak nem is azért bántam meg, mert olyan rettentően szégyellenék valamit, amit megosztottam. Minden betűt vállalok, ami leírásra került a blogomon, és minden fotót, ami az instagramon jelent meg. 

Egyszerűen a januári-februári "mélypontom" óta megváltozott kissé a blogoláshoz való hozzáállásom.

Szóval az instagramomat először priváttá tettem, de mivel nem szeretek bezárkózni, ezért átneveztem. Ezt #nooffense de már nem osztom meg veletek. Nem mintha olyan képeket posztolnék, ami szégyellni való - egyszerűen nem szeretnék ennyire mindent megmutatni. A twitter felhasználómat átírtam ugyan, de található oda vezető link valahol az oldalon, ha szeretnétek továbbra is követni, és nem használtok twittert.

Átfogalmaztam kicsit a bemutatkozó szövegemet is. Nincs érdemi változás, szóval aki már olvasta, ezért nehogy oda kattintson. Egy-két dolgot levettem, átfogalmaztam - a lényeg változatlan, elvégre én sem változtam.

Eljátszottam a gondolattal, hogy adok egy "művésznevet" magamnak, és nyitok egy tiszta lapot, de nem. Nem szeretném elhagyni ezt a helyet. Hirtelen "légszomjam" lett, és tiszta lapot szerettem volna, de rájöttem, hogy nincs értelme ennek, mert nem elbújni, vagy menekülni szeretnék.. Aki régóta olvas, és rám akadna, mindenképp megismerné a stílusomat, mert azon nem tudnék, de nem is akarnék változtatni. Arról nem is beszélve, hogy nem szeretném elhagyni a kedves, kitartó Olvasóimat, mert egytől egyig sokat jelentetek számomra. Szóval nem változtatok semmin.
Viszont szeretnék szólni: ne várjon senki tőlem olyan rettentő sok személyes bejegyzést a jövőben. Aztán persze ki tudja, ember tervez, Isten végez - szokták mondani.

Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a semmiről nem szóló bejegyzést. Majd csak hozok valami értelmeset is megint. 😉

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogger | Sophyl Moments 2017-2018 | © Agata | WS | x x.