Zsófilózgatások, szubjektív meglátások, élmények és vélemények

Sophyl Moments

Sophyl Moments
Zsófilózgatások, szubjektív Zsófi élmények és vélemények gyűjtőhelye. Ezért is Sophyl, ezért is Moments. Pillanatszerű, rendszertelen rendszerű, Zsófiszerű, életszerű.

Zsófiaktuál

2018. április 4. 10:38
🙂 lelkesen szurkolok
🌅 süt a nap, kellemes tavaszi idő
📖 Jeff Lindsay: Dexter dicsfényben
📺 Naruto Shippuuden (500/380)
🎧 2 hours epic music mix

Helyzetjelentés


Azt hiszem, már egy ideje tartozom ezzel. Igazság szerint már idejét sem tudom, mikor volt utoljára olyan, hogy majd' egy hónapig hagyjam anyátlanul a blogot. Ránézni is rossz volt, ily' magányosan kallódva az éterben. Szóval vettem a virtuális kertésznadrágom, és úgy döntöttem, itt az ideje gazolni, és mindent újra a helyére tenni. Látványban ez mindössze egy új sablont jelent, ami hadd fogalmazzak így, marha menőn néz ki, szóval köszönöm az alkotóknak [link legalul, illetve a közérdekűben]. Igen, szerintem ilyet se mondtam még a saját blogomra, de most végre tetszik, el sem hiszem. Régen nem éltem meg ehhez hasonlót.

No, de elég a felesleges rizsából. Ha érdekel, hogy mi történt velem az elmúlt hónapban, olvass tovább, kérlek.

Lássuk csak, február, mit hoztál nekünk.

Az egyik nagy-nagy örömöm, hogy párom leállamvizsgázott sikeresen. Ha hallottatok január legvégén két bődületes, óriási nagy placcsanást, akkor az bizony két, a zuhanástól keményen pépesre hevült szikla volt, ahogy belezúgtak a talajba. Lepottyant az ő, meg az én szívemről is egy-egy darabka.
Ezután végre több időt is tudtunk s tudunk a mai napig együtt tölteni, aminek határtalanul örülök. Úgy érzem, megérdemeljük végre. Elkezdhettünk tervezni a jövőre nézve, akár olyanokat is, mint összeköltözés és esküvő, meg ezekhez hasonló hétköznapi fantasztikusságok. Persze ezek hozzák magukkal a nehézségeket, de annyira jó végre ilyesmin gondolkodni úgy igaziból!

Egyebekben babáztam is kicsit. Hihetetlen, hogy már három volt csoporttársamnak gyereke van, ebből kettő még kis egy év alatti édibogyó, a harmadik pedig már szeptembertől ovis lesz. Cukik.

Rendületlenül folytatom a vezetni tanulást. Jelentem, már a forgalomban is bemutatkoztam, és csak majdnem ugrott ki a szívem a helyéről a nagy kalapálásban. Majd ezt is megszokom, és megszeretem - első alkalommal még elfogadható, de talán még többedszerre is ez a "hangyabokányi" izgalom. Jó, kicsit talán jobban kapaszkodtam a kormányba, mint az normális lenne, de engedjük el. Innen lehet, és kell is, győzni.

Megvolt párom diplomaosztója is, illetve betöltötte 10.000. napját is élete során micsoda szerencsés és mondhatni, isteni véletlen, hogy a két dolog ily' közel esett egymáshoz, úgyhogy megünnepeltük egy 3 napos kiruccanással. Végre kettesben voltunk, kicsit kikapcsolódhattunk. Imádtam.

Vettünk nekem egy új korit, ami ezúttal hokikorcsolya, szóval amennyire menőn néz ki, annyira vagyok béna is benne - elvégre a korábbi műkorcsolyámban is csak ímmel-ámmal csúszkáltam a jégen. Azonban, párom már évekkel ezelőtt, idén februárban végre én is elhatároztam, hogy megtanulok rendesen korizni, szóval hetente eljárunk. Ezt az elhatározást két hete tettük, és eddig tartottuk is. Hát, mókás rovatot lehetne Zsófika és a jég kapcsolatáról vezetni. Ez a hétvége lehet, hogy kimarad, még meglátjuk, mennyire leszek nyomi állapotban egészségügyileg, mindenesetre élvezem nagyon a tanulást, és nem adom fel!

Jelenleg azért van némi (igazából borzasztó sok, nem tudom, miért szépítek) szomorúság is a szívemben. Egy fontos rokonom elaludt a hétvégén. Még mindig nem fogtam fel, mert már úgy tűnt, hogy jobban van. Olyan volt számomra, mint egy pót nagymama. Nagyon szerettem.
Most kicsit még betegszerű is vagyok, de muszáj tartanom a frontot. Öcsém is, és apukám is beteg... tiszta kórház. Na, de ezt is átvészeljük majd.

Remélem, jól vagytok, és nem adtátok fel a reményt, hogy újjáéledek poraimból. Igyekszem aktívabb lenni most már. Összeszedem magam, mindjárt tavasz - még, ha az időjárás nem is tud még róla, mi tudjuk! 😉

3 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy hallunk rólad, Zsófi! :)
  Sok sikert a terveitekhez, kívánom, hogy a velük járó nehézségek ellenére boldogan éljétek meg! :)
  Ez a kinézet egyébként tényleg klassz, illik a blogodhoz.


  És... őszintén sajnálom, Zsófi! :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Bíbor!
   Köszönöm. :)
   És azt is, hogy írtál.

   Törlés
 2. Ne vedd rossz néven, de néha annyira erőltetetten fogalmazol, hogy azt már nekem fáj olvasni. Csak egy meglátás.

  VálaszTörlés

Blogger | Sophyl Moments 2017-2018 | © Agata | WS | x x.