Zsófilózgatások, szubjektív meglátások, élmények és vélemények

Sophyl Moments

Sophyl Moments
Zsófilózgatások, szubjektív Zsófi élmények és vélemények gyűjtőhelye. Ezért is Sophyl, ezért is Moments. Pillanatszerű, rendszertelen rendszerű, Zsófiszerű, életszerű.

Zsófiaktuál

2018. április 4. 10:38
🙂 lelkesen szurkolok
🌅 süt a nap, kellemes tavaszi idő
📖 Jeff Lindsay: Dexter dicsfényben
📺 Naruto Shippuuden (500/380)
🎧 2 hours epic music mix

Nem a zsebkendőt veszítettem el...

Mostanában (egész konkrétan vegyük a januárt) kicsit motivációt vesztettem a blog vezetésével kapcsolatosan, és ez elképesztően szomorú. Nincs kedvem írni, vagy ha lenne is, ülök a gép előtt, és nézem az üres "lapot" itt a blogger felületen, mert nem jönnek a gondolatok, amiket megosztanék.

Azért sajnálom ezt olyan borzasztóan nagyon, mert a blogolás évek óta az életem része, arról nem is beszélve, hogy a Sophyl Moments-nek óriási lendülettel álltam neki. Sok ötletem volt, szerettem volna pezsgő bloggerré válni, és végül, erős kifejezéssel élve, mégis kudarcot vallani látszom - már, ha ez a nyakatekert mondat így értelmesnek mondható.

Talán a költözködések "tettek tönkre", mert így számomra értékes bejegyzések hiányoznak innen. Ahhoz pedig nincs még egyszer kedvem, hogy feltöltögessem a régi bejegyzéseim gyöngyszemeit, de nem csak a kedvem gátol meg ebben. Egyrészt, legyünk őszinték, új emberek nem igazán akadnak rám, akik pedig kitartóan olvasnak, már úgyis olvasták azokat a bejegyzéseket. Másrészt, ha mégis akad esetleg új olvasó, aki idetéved, nem a 2015-ös bejegyzések fogják érdekelni - bár tematika, címke alapján kereshetne, de arra, hogy tematikus keresést tegyek lehetővé, nem egészen alkalmas ez a kinézet - bár azt hittem, milyen marha kényelmes lesz itt nekem, de mégsem. És már a sablon keresgélésbe is belefáradtam egy kicsit.

Szóval igen, Zsófika blogger mélyponton csücsül, de majd egyszer csak feláll, és tovább lép.

6 megjegyzés:

 1. Ezen talán tudnék segíteni. Szerdán itthon vagyok, és akkor talán beszélhetnénk blogügyben :3. Már párszor átéltem ezt a blogger mélypontot, mi ami most neked van.

  VálaszTörlés
 2. De aranyos vagy Amy. :) Én holnap délutános vagyok, délelőtt 11-ig, ha gépközelben nem is, de telefonon keresztüli netközelben leszek. :)
  Emailben esetleg kommunikálhatnánk (eperbogyesz [kukaaac] gmail [pötty] com). ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Halihó! :D Ne haragudj a késői válaszért, pont mikor írtál nekem, lefelezték a netünket, és csak három napja kaptam vissza (fizettem be . _ .). Köszönöm, hogy megadtad az e-mail címed, figyeld a fiókodat, mert még most megragadom az alkalmat, hogy írjak neked! ^^
   Puszi! :*

   Törlés
  2. Köszönöm Amy, már válaszoltam is! :)

   Törlés
 3. Csókolom :) Kitartást mindenkinek vannak mélypontjai ^^ Megértem hogy szeretnél pezsgő bloggerré válni, de most akkor pihenj, nem kell erőltetni, nehogy görcsölni merj ezen :D Ha blogolás évek óta az életed a része, akkor pedig pláne hamarosan meglesz a motivációd ismét ^^ (8év alatt ha nem 20x nyitottam már blogot, akkor egyszer se :'D) Amúgy... halálcuki a mailcímed :DD

  VálaszTörlés
 4. Szia Dienah!
  Nagyon köszönöm, hogy írtál, igazán jólesett. :) Bízom benne, hogy így lesz, csak valószínűleg szükségem van egy kis időre, amíg inspirációt gyűjtök ismét. Blog nélkül tudom, hogy úgysem tudnék meglenni. :)
  És hát, köszi. :DDDD Volt egy ilyen időszakom, mikor ilyen csudi mailcímeim voltak, ez még abból való (párom is közreműködött benne - ezért lett "-esz" végződés). :DDD

  VálaszTörlés

Blogger | Sophyl Moments 2017-2018 | © Agata | WS | x x.