Zsófilózgatások, szubjektív meglátások, élmények és vélemények

Sophyl Moments

Sophyl Moments
Zsófilózgatások, szubjektív Zsófi élmények és vélemények gyűjtőhelye. Ezért is Sophyl, ezért is Moments. Pillanatszerű, rendszertelen rendszerű, Zsófiszerű, életszerű.

Zsófiaktuál

2018. április 4. 10:38
🙂 lelkesen szurkolok
🌅 süt a nap, kellemes tavaszi idő
📖 Jeff Lindsay: Dexter dicsfényben
📺 Naruto Shippuuden (500/380)
🎧 2 hours epic music mix

Megkésett karácsonyi ajándékozás


Hihetetlenül megkésve, de annál nagyobb szeretettel teljesítem ezúttal ezt a karácsonyi ajándékozós blogger díjat, amit Amytől kaptam meg. Hálásan köszönöm neki, hogy gondolt rám.

Szabályok:
1. Köszönd meg annak akitől/akiktől kaptad az ajándékot és linkeld be Őt/Őket.
2. Írd le, hogy neked mit jelent a karácsony, mit szeretsz benne.
3. Írd le a szabályokat, hogy akiket te megjelölsz ők is tudják, hogy miket kell betartani.
4. Linkelj be egy karácsonyi zenét.
5. Sorold fel azokat a bloggereket akiknek adni szeretnéd ezt az ajándékot, akiket ténylegesen megajándékoznál, és fűzz pár kedves szót.
6. Illesz be egy karácsonyi képet, lehet saját is. (Ezt a képet bárhova beillesztheted.)
7. Tüntesd fel a képet.
Mivel a lényegről már rettenetesen lecsúsztam, ezért én nem adnám tovább ezt a kis díjacskát. Remélem, hogy mindenkinek szeretetteljes, áldott karácsonya volt. Természetesen azért elmesélem, hogy nekem mit jelent a karácsony, illetve arról is lehet szó, hogy betegyek egy karácsonyi képet, meg zenét a hangulat kedvéért. Ugorjunk is neki.

Nekem a karácsony sok mindent jelent. Csodálatos hangulatot, szeretetteljes együtt eltöltött időt, sok evést, sok gyertyagyújtást, sok mosolyt, puszit és ölelést. Emellett van feszültség és sok munka is, hogy jól sikerüljön minden, de én ezt sosem éltem meg rossz dologként. Egy születésnap miatti nagycsaládi ebédnél is előfordul ennyi feszültség, úgyhogy nem kell ezt túlpörögni. Ennyi "stressz" belefér, emiatt még nem szedjük le egymás fejét - az pedig egyáltalán nem baj, ha szeretnénk, hogy a dolgok jól sikerüljenek.

A karácsonyi képet meg lehet nézni az instagramon, Elnézést, a poszt megírása óta másként gondolkodom az instagramom megosztásáról, de a karácsonyi zenéhez kellemes hallgatást kívánok!

Örüljetek a jelen apróságainak, legyetek olyanok, mint eddig, csak még egy kicsit boldogabbak, mert pont úgy vagytok és lesztek jók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogger | Sophyl Moments 2017-2018 | © Agata | WS | x x.